Wandelnetwerk

Dorpsstraat 12, 7251 BB Vorden | Toon op kaart

Wandelen zonder te verdwalen

Startpunten

In de Achterhoek zijn circa 150 startpunten gerealiseerd, van waar je je wandeling via het netwerk kunt beginnen. De startpunten herken je aan de infopanelen met daarop een kaart met route-informatie. Vanaf het startpunt kun je een kant en klare route volgen. Je volgt hiervoor de themabordjes van de door jou gekozen route. Je kunt ook zelf routes combineren. Zo raak je nooit uitgewandeld in de Achterhoek!

Combineren van routes

Onderweg kom je keuzepunten tegen. Te herkennen aan een paal met een rood bordje met een letter en nummer erop. Deze letters en nummers staan ook op de kaart. Op deze keuzepunten kun je overstappen op een andere wandelroute.

Vier wandelkaarten

Het knooppuntennetwerk wordt gemarkeerd met keuzepuntenpaaltjes. Daarnaast zijn er wandelkaarten (vier delen; NW, NO, ZW en ZO) verkrijgbaar bij de VVV à € 5,95. De complete set van vier wandelkaarten kost € 19,95.

Vier wandelbundels

Liever iets meer hulp bij het kiezen van een wandelroute? Koop dan een van de wandelbundels waarin bijzondere wandelroutes worden uitgelicht. Deze wandelbundels zijn verkrijgbaar bij de VVV à € 7,95.