B&B Warnstee

Lankhorsterstraat 34, 7234 ST Wichmond | Tel: 0575-441654 | Toon op kaart

Website E-mail

Midden op het platteland van de Achterhoek in de gemeente Bronckhorst dichtbij Vorden ligt onze camping met 30 plekken, Bed & Breakfast kamers en 2 luxe blokhutten.

Er zijn 2 verschillende types kamers. De 'luxe' kamer, deze kamer is voorzien van een eigen terras, privé sanitair met regen douch, beugels naast het toilet waardoor het ook geschikt is voor invalide. De 'basic' kamer heeft een gedeeld sanitair in het hoofdseizoen. Op beide kamers is een TV en waterkoker aanwezig. Op de gang staat ook nog een koelkast + magnetron deze mag gebruikt worden door alle B&B gasten.

De luxe blokhut is nieuw vanaf seizoen 2021. Deze staat op het hoofdveld waardoor je het echte kampeer gevoel goed ervaart, de blokhut staat aan de bosrand, de blokhut heeft een groot raam aan de achterkant waardoor je goed over de landerijen kunt kijken. De luxe blokhut is helemaal compleet, het bevat een ruime keuken met eettafel, woonkamer met een (slaap)bank, aparte slaapkamer met 2 persoon bed en badkamer met ruime inloop douch. Aan de voorkant van de blokhut zit een veranda waar je heerlijk overdekt kunt zitten.

De blokhut is geschikt voor 2 tot 4 personen, u kunt de blokhut uitsluitend huren vanaf de maand maart t/m oktober. Ook bedraagt de minimum verblijfsduur van de blokhut 3 nachten.

U kunt ook heerlijk komen ontbijten in de recreatie ruimte van de camping. Deze ruimte is altijd geopend.

Wichmond is een klein dorp met prachtige wandel omgeving het kasteel Hackfort is een unieke locatie om je wandeling te starten. Vorden het dorp iets verder op is bekend van de acht kastelen en is daarom bij uitstek een toeristisch dorp met tal van restaurantje en een goede ijswinkel bij de kerk.  De camping ligt precies tussen 2 knooppunten waardoor je zo een mooie fiets route kan maken in ons wel bekende coulisselandschap.