Wijnhandel Smit

Burgemeester Galleestraat 22, 7251 EB Vorden | Tel: 0575 845 734 | Toon op kaart

Welkom bij de meest relaxte wijnhandel van de Achterhoek

Bij wijnhandel Smit geven we graag persoonlijk advies. Daarom bent u altijd welkom om te komen kijken en proeven. Want of u nu een echte wijnliefhebber bent of op zoek naar een lekkere wijn voor bij de borrel: we hebben wijnen in alle soorten en prijsklassen.

Zorgvuldige selectie

Wijnhandel Smit heeft een assortiment van 400 wijnen en destillaten die we zelf direct van de wijnhuizen importeren. De Châteaux en Domaines komen uit zowel de oude als de nieuwe wereld en worden zorgvuldig geselecteerd. Daarbij staat een goede prijs-kwaliteitverhouding natuurlijk voorop.

Bij elke wijn een goed verhaal

Omdat we ze zelf direct van de wijnhuizen importeren, kennen we het verhaal achter elke wijn. En dat delen we graag, zo hebt u aan tafel altijd een goed verhaal te vertellen. 

Wijnregio Achterhoek

We houden van wijn én van de Achterhoek. Daarom hebben we oog voor duurzame wijnteelt en vinificatie en zijn we nauw betrokken bij verschillende Achterhoekse wijnbouwprojecten. We vertellen er u graag meer over.

Vordense limoncello

Naast heerlijke wijnen koop je bij Wijnhandel Smit ook een echt Achterhoeks product: Brandenbarg. Al in 1860 stookten Helena en Lammert Brandenbarg hun vermaarde Citroentje – ook wel Vordense limoncello genoemd - in de kelders van Het Wapen van Vorden. Later kwamen daar Jonge Genever en een Graan Genever bij. Deze distillaten worden ook nu nog volgens oud recept gestookt. Leuk om cadeau te geven!

  

Onze winkel bezoeken kan op de volgende dagen: 

Woensdag en donderdag van 13:00 tot 18:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

 

Volop parkeren = makkelijk inladen. Gratis bezorgd vanaf 18 flessen of bij besteding van € 100,-.

 

Bestellen kan ook via www.wijnhandelsmit.nl. Van alles te weten komen over wijn én op de hoogte blijven van aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

 

Betaalbare kwaliteitswijnen – Luxe relatiegeschenken - Inspirerende proeverijen  

Website E-mail